Love me tender

Kaart met een hartje dat de liefde voor aanbestedingen schrijven weergeeft.

‘Love me tender, love me sweet, never let me go.’ Iedereen kent dit nummer van Elvis wel. Maar Elvis heeft het nummer natuurlijk niet gemaakt om zijn liefde voor aanbestedingen schrijven duidelijk te maken.

Veel mensen vinden het schrijven van aanbestedingen niet leuk. Het kost namelijk veel tijd. En dat terwijl het gewone werk doorgaat. Bovendien vinden veel mensen het helemaal niet leuk om teksten te schrijven. Laat staan teksten voor een aanbesteding. Besteed het daarom uit. Waarom? Hieronder lees je 4 redenen om ons jouw aanbesteding te laten schrijven.

Wij hebben wel tijd om aanbestedingen te schrijven.

Tijd is een cruciale factor in het aanbestedingsproces. Als je de aanbesteding niet binnen de gestelde termijn inlevert, word je direct uitgesloten van deelname. Het schrijven van de tekst kost vaak veel tijd. Zeker als schrijven geen hobby van je is. Het is dan natuurlijk wel belangrijk om ons op tijd in te schakelen. En niet als een groot deel van de termijn al verstreken is.

Wij houden van aanbestedingen schrijven.

Dat is natuurlijk een inkoppertje. Onze tekstschrijvers hebben jarenlange ervaring met het schrijven van aanbestedingsteksten. Ze kennen het klappen van de zweep. Onze tekstschrijvers weten welke vragen ze moeten stellen in de nota van inlichtingen. Ze weten hoe ze in de tekst moeten aansluiten bij de lezer. Ze weten hoe ze het plan van aanpak echt concreet maken.

Wij houden van het vertellen van jouw verhaal.

Beoordelaars zijn namelijk net mensen. Die houden van verhalen. En iedere organisatie heeft zijn eigen verhaal. Alleen weten veel mensen niet goed hoe ze dat op moeten schrijven. Wij weten dat gelukkig wel. Met een verhaal raak je mensen. Een verhaal overtuigt en inspireert. Met een goed verhaal beïnvloed je het beoordelingsgedrag.

Lees er meer over in onze andere blog: jouw verhaal ligt verborgen in het labyrint van abstractie.

Wij durven anders te zijn.

Wij willen dat onze klanten opvallen met hun teksten. Want beoordelaars moeten veel lezen, en veel van die teksten lijken op elkaar. Dat komt omdat veel mensen op dezelfde saaie, formele manier schrijven. Wij doen dat juist niet. Wij willen niet nummer 13 in het dozijn zijn. Wij houden ervan om eigenzinnig te zijn in teksten. Waardoor je opvalt tussen de andere aanbestedingen.

Bespaar jezelf tijd en energie en laat ons jouw aanbesteding schrijven.

Wij helpen je graag. Hier kun je contact met ons opnemen.